torsdag 7 februari 2008

Punkare och polis...


Min dotter Klara, 11 år, har sedan länge en ambition att bli punkare. Idag berättade hon att hon också ska bli polis. Hon tycker att kombinationen är väldigt lyckad och beskrev länge hur hennes batong skulle ha nitar på skaftet. Intressant.

Länge sedan jag gjorde ett dot-armband. Ville kolla att rätta känslan fanns kvar. Det gjorde den. Här ett med röda sötvattenpärlor.

3 kommentarer:

PetraO sa...

Karin! Dina smycken är bedårande! När ska du börja med webshop? Hörde att du också försöker få till ett bildspel - hör av dig om du lyckas, jag har försökt men fattar ingenting...
Kram

miastick sa...

Tjoho, tack för din fina kommentar alldeles nyss! Nu blev jag också glad och full av energi att orka med denna späckade dag!
Ser verkligen fram emot att du ska öppna webbshop ;)

Anonym sa...

Men jösses vad kul att läsa. Min 12 åriga dotter - HON SKA VARA PUNKARE!!! Nu är det tjat om att färga håret. Jag har klippt henne... Men jag gillar inte tanken på en blåhårig eller cerisehårig dotter... Svart har jag också sagt ifrån... Suck! Hon vill ha NÄTHANDSKAR... Kommer se ut som kassler... tjejer... Va man likadan.

Men jösses vad du gör fina smycken. Jag har en storbeställning på MOP nu i mars, kanske slutet av februari. Annorlunda som jag inte har sett någon annanstans. Kanske skulle vara något för dina smycken? Men vi hörs av och jag kan skicka dig bilder om du är intresserad.

Nu ska jag packa vidare. Och du, vill du hitta ett bra ställe till en webbutik som inte är dyr och som har suverän support? Maila mig då så ska du få kontakt med killen som håller i det. Faktiskt här på min hemort. JAg har eButiken där. Fastän jag Googlade och sökte eButik så hamnade jag hos lokal... fniss. Lustigt att till och med internet är så litet... Hihi...

Ha en bra helg och vi hörs säkert igen.