söndag 6 april 2008

Cleopatra-halsband

Halsband med donutrektanglar och länkade sötvattenspärlor. Påminner om Egypten sa min man när jag provade det.

Var osäker innan om de rektangulära pärlorna skulle ligga "rätt" runt halsen. De låg som gjutna när jag, som Cleopatra, vandrade runt i vardagsrummet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du gör så himla snygga smycken. Jösses.

Artikeln är ju så stor att det är svårt att scanna in den. Jag kan skicka den till dig om du skulle vilja läsa.

Skoj att vara med och det var massor av folk som gick runt på stan igår och som hade läst den och det är jättkul. Jag hoppas att det kan öka på försäljningen också.

Får två leveranser med pärlor i veckan, en från Kina och en från Polen. Massor av pärlemor... Har även tagit in lite porslinspärlor nu. Ska se om det kan gå bra. Jag väntar med spänning och det är lika roligt varje gång när leveransen kommer. Pulsen ökar och det är rena rama julafton här. Hihi...

Ha det gott.

Anonym sa...

Hej Karin!
Såg att du var in på sidan, men vänta du bara. Det är bara rektanglerna som jag lagt upp, jag har ovala i olika former, sneda och stora donuts, fyrkanter i olika utföranden och mycket mer. Ska försöka hinna med att uppdatera hemsidan under fredagen då jag är ledig från jobbet. Allting måste fotas. Men jag kan verkligen rekommendera de nya glaspärlorna i fläckigt. Sååå vackra... bättre än på bilden.

Så titta in i helgen igen så finns där mycket mer hoppas jag. OCh visst blev det bättre nu med alla färgvalen? Så glad att den funktionen tillkommit och jag skall försöka sätta mig och sortera in allting så att det bara ligger samma produkter under samma, så slipper man leta så mycket. Men det är ju en del...

vi hörs igen! Tjing!