tisdag 29 april 2008

Finaste sjalen är min!

Nu är den MIN, bara MIN! Tjo-ho!

Titta vilken fantastisk sjal min underbara syster Anna har gjort till mig. Man kan hitta fler fina saker hon gjort på Stickfrossa. Kolla så får ni se!

Känner mig så fin och blir glad av att min syster knåpat ihop varenda maska bara för min skull. Det är lyx det.

söndag 27 april 2008

Efterlängtat besök...

Nedrans roligt 50-årskalas igår. Tänk att 50-åringarna bara blir yngre och yngre...

Dessutom efterlängtat besök från Umeå. Inte ofta barnens storebror är i Göteborg. Nu är vi alla nöjda.

Här donut halsband i rosa pärlemor.

måndag 21 april 2008

Sobra donuts och galopp

Ovala donuts i pärlemor med vita sötvattenspärlor. Hänget kan tas av och halsbandet varieras.

Att rida igår var underbart (och mina innerlår är idag ca 1 dm kortare än vanligt). Många år sedan jag red lektion sist och har glömt allt, men det gör ingenting. Barnen och jag så nöjda. Nu nedrans ska vi rida på helgerna. Målbilden är full galopp över grönskande äng. Yiee-ha! (Har inte vågat berätta om målbilden för ridläraren ännu. Allt har sin tid...)

lördag 19 april 2008

Begär...


Petrolfärgade donuts. Nu har jag dem i tre olika storlekar. Hög "vill-ha-faktor" som väcker begär som inte kan kontrolleras. Me like.

Här halsband med 25 mm donuts länkade med sötvattenspärlor.

På söndag ska jag rida tillsammans med kidsen. Är förväntansfull som en 4-åring. Har under året stått brevid paddocken när barnen ridit. Har helt enkelt börjat bli avundsjuk (och det får man ju inte vara på barn...eller?). Nu tyckte de äntligen att tiden var mogen för mig att få vara med. Vilken ynnest. Yiee-ha!

tisdag 15 april 2008

Nya donuts

Har äntligen fått pärlorna från Hong Kong. Första gången jag beställde så långväga ifrån. Tycker att det tar för lång tid även om det fungerat smidigt. Föredrar nog svenska beställningar även om pärlorna jag just fått var helt underbara.


Lyckades dessvärre inte få till färgerna riktigt på bilderna, men kan inte låta bli att lägga ut dem iallafall. Här även armband med stora donuts i mörk turkos, dekorerade med sötvattenspärlor.

lördag 12 april 2008

När kommer våren?

Skulle börjat med lite mer seriöst båtfix denna helg, men hur skulle det gå till när det regnar och är 2 grader. Det blir nog pärlor istället...
Länkat halsband med silverpläterade ovaler och pärlor i sötvatten, pärlemor och glas.
Halsbandet kan användas långt - ett varv - eller kort - två varv. Hänget kan man som vanligt ta av om man vill använda halsbandet utan.
Igår höll vi på att skratta ihjäl oss när vi tittade på programledare på youtube.com. Gillar särskilt följande:

måndag 7 april 2008

Same same, but different...

Här halsband med donuts i olika storlekar. Vilar fin-fint runt halsen.

Är för övrigt väldigt stolt över min goa syster Anna som hade kurs i gaffelstickning i helgen.

Kom precis från salsan. Tyckte att jag hade riktigt bra flow tills jag knockade en kille mitt på snoken. Det hade helt klart viss negativ inverkan på mitt (tillfälligt) höga självförtroende.

söndag 6 april 2008

Cleopatra-halsband

Halsband med donutrektanglar och länkade sötvattenspärlor. Påminner om Egypten sa min man när jag provade det.

Var osäker innan om de rektangulära pärlorna skulle ligga "rätt" runt halsen. De låg som gjutna när jag, som Cleopatra, vandrade runt i vardagsrummet.

lördag 5 april 2008

Dubbelt upp...

Inte så ofta jag gör halsband som jag redan från början vet är till mig själv. Detta är ett sådant.

Extra långt donuthalsband med länkade sötvattenspärlor. Kan bäras ett eller två varv runt halsen. Lite pilligt med alla länkar, men jag är nöjd med resultatet.

torsdag 3 april 2008

Me Modesty...

Inne i min hjärterot finns en Modesty som ibland faktiskt hittar ut och syns på utsidan. Inte ofta mental-Modesty antar mänsklig (eller kanske omänsklig?) skepnad. Två gånger har hon tittat fram denna vecka:

1. Tillbringade 40 minuter skjutandes lasergevär på Laserdome. Adrenalinet drabbade mig och jag sprang omkring i mörkret, hukandes, svettandes och sköt vilt på alla skurkar. När jag blev träffad kunde jag inte skjuta på 10 sekunder (en evighet!) och jag svor över att jag inte hade kongon med mig. (Tyvärr visade resultatet att jag hade skjutit mig själv flera gånger. Suicidal-Modesty?)

2. Testade Body Combat på gymmet idag. Boxar, kickar och slag i hysteriskt tempo. Me Modesty. Yeah.

Rensade i källaren i söndags och hittade min Agent X9-samling. Har två bärkassar med Modesty-nummer. Omöjligt att göra sig av med. Betingar ett högt affektionsvärde.

Grått drottningsmycke

Äntligen en stund över för pärlorna. Har haft fullt upp med annat hela veckan. Hänget som vanligt möjligt att ta av.

Igår "Sverker-testade" jag ett av mina donuthalsband helt oplanerat. Glömde ta av mig det när jag gick och dansade salsa. Svettades så ymnigt att jag knappt såg ut genom glasögonen. Fick putsa bort saltavlagringar på insidan av glasen efteråt. (Samma sak händer för övrigt även när jag gråter. Fontän-gråt. Sprutar ut liksom.) Halsbandet klarade testet. Lika god kondition efter den svåra prövningen.